Portabal Girişimcileri Bekliyor!

Yaz aylarında hissedilen sıcaklıkların artmasıyla insan vücudundaki su ve mineral kayıplarını telafi etmek, sağlıklı bir içim kültürü yaratmak fikriyle ortaya çıkan “Portabal” projeyle birlikte, Arıhan Arıcılık özellikle Türkiye Bal Platformu ve Finike Narenciye Üreticileri ‘ nin desteğiyle Türkiye genelinde narenciye ve bal tüketimini günlük hayatın parçası haline getirecek yeni tatlarla birlikte projeyi hayata geçiriyor. Böylelikle “Portabal” bayisi olacak girişimcilerin tedarikteki fiyat avantajıyla ürünü kazançlı kar marjı ve sağlıklı bir şekilde tüketiciyle buluşturmayı hedefliyor. Son zamanlarda birbirlerini taklit eden sağlıksız meyve suyu barlarının önüne geçmek hem de bal & portakal kültürünü yeni tatlarla harmanlamak istiyorlar. Farklı ve ilgi çekici görünümü ile AVM’ lerde ve sokaklarda “corner” şeklinde “Portabal Kiosk” yer almayı bekliyor.

Her geçen gün artan iş ve şehir stresinin yanı sıra , günlük rutin koşturmalar arasında insan vücudu için yeterli enzimleri alamayan bireylerin daha sağlıklı bir tüketim kültürünü içselleştirebilmesi için balın yaygınlaşması gerektiğinin altını vurgulayan Fahriye Hamulu ; balın yaklaşık 3000 senedir bilinen 500 hastalığa içerdiği 12 değişik enzimle iyi geldiğini ve günlük taze meyvelerle tüketildiğinde insanı tüm bu fiziksel ve ruhsal yıpranmalara karşı zinde tutacağını belirtmektedir. Bu amaçla “ Portabal” markasını kuran ve franchise yöntemiyle tüm Türkiye genelinde bayilik verecek olan Arıhan Arıcılık içecek ve yiyecek menüsündeki sağlıklı ve mevsimle uyumlu ürünleri köşe başlarında bizlere sunuyor olacak.
Portabal bayilik koşulları ile ilgili detayları almak ve firmanın elindeki hazır kiralık projeleri değerlendirmek için 
http://www.arihanaricilik.com/portabl.php ve
 http://www.portabal.net/
adresini ziyaret edilebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...